Voiko horoskoopit vaikuttaa ystävyyssuhteisiin, ammatin valintaan tai sisustukseen? Ainakin itse huomaan, että toisien horoskooppien omaavien ihmisten parissa en jotenkin osaa tai kykene työskentelemään ilman kitkaa. Esimerkiksi Kauris on vetäytyväinen, tiedon jano on kadehditta ja sen alleviivaan, että se mihin Kauris ryhtyy niin jälki on kunnioitettavaa.

 Toiset horoskoopit sulautuvat yhteen kuin paita ja peppu, esim. Jousimies ja Kaksonen, Härkä ja Kauris... Tämä ominaisuus on kadehdittavaa, koska jos on näin niin voi olla miltein 100% varma, että on löytänyt luottoystävän!

 Toiset horoskoopit hylkivät toisiaan kuin negatiiviset magneetit. Olen huomannut, että toiset Neitsyet pitää Kauriita ala-arvoisina, vähän niin kuin loisina. Mutta toki on yksilöitä, jotka ovat eri maata (joko enemmän tai vähemmän). Jousimiehet eivät tottuneesti ole parhaimpia kavereita Kauriiden kanssa, kummatkin elävät omia polkujaan ja jos nämä kohtaavat niin keskustelusta tulee rikas vaikka ajatukset eroavatkin paljonkin.

  p.s. korostan, että vaikka sanon jonkun tulevan toimeen jonkun kanssa niin todellisuudessa se voi olla päälaelleen.