Onko tämä nolla koko jotenkin muodikasta?

 Mielestäni jotenkin on töykeetä, että media pistää rajat sille kuinka laiha pitäisi olla tai mikä on sitä kauneutta, joka viehättää ihmisiä. Aivan kuin kaikkien pitäisi olla sarja tuotannollisen laihoja tai näyttää tietyltä muutenkin mitä media meille pakko syöttöä.

Onnea heille, jotka pystyvät ja eritoteen tahtovat olla kehon muodoiltaan muodokkaita, ja käyttävät sellaisia vaatteita, joista pitävät vaikka muut sanoisivat mitä.

Suurin osa lehtien muotipalstoilta löytyy näitä laihoja, lähes saman näköisiä naisia, joiden yllä on jokin uusi, muoti-ilmiön tuottama paita yllä. Mutta toki kaikki naiset eivät ole näissäkään kuvissa luuta ja nahkaa vaan heiltäkin löytyy muotoja (todennäköisesti miksattuja kuvia).  Vaikka media syöttää meidät lähes hengiltä näillä asioilla niin löytyy myös julkiksia, joilla löytyy näitä naisellisia muotoja. Nyt esimerkiksi nostan Beyonce:n tähän juttuun, koska häneltä löytyy tätä naisellisuutta. Hänestä näkee ne piirteet mitä naiselle kuuluukin: rinnat, vyötärö ja lantio. Ja se mikä on kaunista katseltavaa tässä naisessa on kasvot: luonnollisen pyöreät posket, ei sellaiset lommoiset.1245427397_img-d41d8cd98f00b204e9800998e