1248810190_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  Joo. Tuo on otettu koti matkalla. Viikonloppu meni tien päällä niin kuin otsikkokin jo kertoo. Lauantaina lähdettiin puolilta päivin serkkuille päin, keski-suomea kohti. N.4-5h ajo matka hurahti nukkuessa, koska olin perjantain yön valvonut katsoessani elokuvia.... Joten pakkaaminen jäi lauantaille ja eihän siitä mittään tullu! Nämä kaikki unohdin:

  • ehjät kengät
  • sukat
  • hiusharjan
  • paidan, jonka kaula-aukko ei ylettyis polviin saakka (vertaus kuvallisesti)
  • siistin hameen housujen rinnalle

Joten lähdin lauantaina kengillä, joista on pohjat palaneet rikki, hameella, jossa on pari repeymää ja yks reikä sivulla, tukka takussa ja yli suuuri t-paita yllä... Ei tässä viel mitään. Taukopaikalla kun suorastaa kiidin kuin hävittäjäkone vessaan (olin vasta herännyt..) niin törmäsin johonkuhun yli sööttiin kundiin ja tietysti hän oli tuttujani. Hetkeä myöhemmin kun tulin vessasta niin eikös tämä nuori herra odottikin minua siellä vessojen kulmilla! Vaihdettiin pari sanaa ja lähettiin tupakkapaikalle, joka sijaitsee parkkipaikan vieressä, kerrottii kuulumiset ja matkan päänmäärän, viettämis ajan siellä, jnejne. Loppu päivä sujuikin suht hyvin, joten sillä en tylsistytä teitä.

 Sunnuntai: heräsin peikkona, ripsivärin tuhrimana ja kompuroiden portaita alas. Aamun järkevin lausahdus, josta sai jopa selvääkin, oli: ''Onks tääl kahvii?''. Presidentti kahvia mustana, väkevänä ja päänsäryn saattelemana kömmin olohuoneen sohvalle kattelemaan musiikkitv:ä. Setä istahti sitten loppujen lopuksi hirveän seilaamisen jälkeen vierelleni ja totes virnuillen, ett ''Neidillä taitaa olla kahveen aiheuttama krapula yllä, vai?''. Vastasin vain hymähdyksellä. Kosmista: takkutukka, suttuset silmät, musta yöpuku päällä ja päänsärky, kaunisnäky. Siinä kun vaihdettiin sanomisia tms. niin vanhempi serkku tuli kaveriltaansa, ja en simmäinen sama olikin jotain tämän tapaista: ''Voi herran jestat! Onks meille rölli tullu??!''. Itselläini kun ei ollut huumorintajua tuohon niin lähdin keittiön kautta nukkumaan takaisin.

Nukkumiseni jäivät kyläilyn aikana 5h. Sain toki ''korvaukseksi'' yhdet ökymakeet kengät!! Hyvä etten hyppiny ja pomppinu koko väkeä sekaisin ne kengät jalassa!!

Mutta siis... Yhteen veto lyhykäesti: vierailu meni hyvin, nukuin riittävästi, en saannut yhtäkään hermoromahdusta ja sain kengät. :)